Movie - 28 Mars

Kom precis hem från Tom, var där och kollade på film med några dudes. Idag har jag iallafall varit med Dennis. Vi har bland annan kolla på New moon. Sen bara softat och vräkt i oss med godis.


Igår var vi också hemma hos Tom och festade, iallafall tills dom skulle ner på hotellet. Vi vart kvar hos honom när dom andra drog. Sen på kvällen mötte jag upp Dennis, sen var min Lördagskväll slut!                                        



Babes - 27 Mars

Igår kväll drog vi iväg till någon "fest" i heby. När jag skriver vi menar jag, Stina Patrizia Ella och jag. Rasmus kom och hämtade oss vid tolv, då drog vi hem till ella och käkade lite och satt och snacka. Efter det gick jag och Patrizia och mötte upp Jani, för han skulle med oss hem och sova.

Just nu sitter jag här och taggar, ska ha första utomhus matchen på riktigt länge. Ska bli skit kul! Ikväll blir det lite mys hos Patrizia, hon har huset för sig själv.

PEACE

Engelska - 26 Mars

Just nu sitter jag och har engelska! Patrizia tror att det bor en gubbe under datorn. För hennes tangentbort slutade fungera, sen slutade musen att fungera. Hon sitter här och klagar huuuur mycket som helst. Anyway, idag ska jag vara med Patrizia. Men vi har ingen aning om vad vi ska göra ikväll. Kanske ska kika förbi en fest eller något. Sen ska vi nog med Anton till Västerås och käka lite. 
Hörs lite senare ikväll!



Grattis - 25 Mars

Otroligt skön dag idag, slutade fem i halv två! Idag fyller Dennis så ska dit lite senare ikväll. Grattis babe!
Blir nog kvar där inatt med, så jag har nog inte någon tid att sitta vid datorn ikväll. Men ska snart hoppa ner i duschen och fixa mig. Sen ska jag och mamma ner på stan, sen åka ut till Kila.
Hoppas ni haft en chill dag!



PEACE - 21 Mars

Sitter i min säng just nu, kom precis hem från Dennis! Tänkte skriva lite kort om vad som har hänt i helgen. I fredags var alla tjejerna hos Stina! I Lördags spelade jag bowling med Dennis familj och min familjen sen käkade vi på stan. Sen efter det åkte alla hem till Dennis.

Idag hade jag tänk att bara ta det lugnt, kanske skriva lite på min deckare om jag orkar. Känner verkligen inte för det. Hörs sen


17 Månader - 17 Mars

Ligger i min säng och känner att jag är på väg att bli förkyld, gud så tråkigt! Idag har jag bara varit med Dennis eftersom vi har 17 månader idag! Tänkte berätta att jag började sy på en klänning idag på syslöjden. Får se hur den ser ut när den är klar, den är inte så där jätte svår att göra. Men jag tror ändå den kan bli lite konstig!



MUSIK - 17 Mars


TV - 16 Mars

Har precis pluggat klart för dagen, tänker inte röra mina böcker en gång till den här dagen! Nu tänker jag lägga min i sängen och kolla på Dejting i mörker och sen Desperate housewives. Sen hade jag faktiskt tänk att sova så man orkar upp imorgon. Så jag säger godnatt nu.

Godnatt

Träning - 16 Mars

Kom precis hem från träningen, riktig jobbig! Idag har jag varit i skolan som vanligt sen tränat då som jag sa. Idag ska jag bara vara hemma och plugga. Tänkte bli klar med min faktauppsatts, men tror inte jag kommer orka det. Finns inte så mycket att säga om den här tråkiga dagen. Har haft två nationella prov idag också. Det kändes bra faktiskt.


Payback
is a bitch!

Pictures - 15 Mars












Skön kväll - 14 Mars

Klockren kväll igår! Den var verkligen hur kul och lyckad som helst. Som ni vet tidigare var Stina och Patrizia här. Lite senare kom Mathilda, Sara, Felicia och Millan. Hade tjejkväll! Kommer nog in bilder sen. Och en film om ni har tur.

Idag ska jag nog bara vara med min pojkvän, kolla på One tree hill och mysa.
Pusssss



Stina o Patrizia - 13 Mars

Just nu sitter jag här med Patrizia och Stina. Vi har ingen aning om vad vi ska göra ikväll, det visar väl sig! Mathilda och Sara kommer hit lite senare.

Idag har vi varit och kolla på en modevisning i gallerian sen gick vi till folketspark och kolla när Frida Wästling sjung. Hur grym tjej som helst! Efter det gick jag och Patrizia och käkade pizza.

Hörs nog lite senare!

13 Mars

Sitter i min bros lägenhet. Dennis åkte precis och jag väntar på att mamma ska komma och hämta mig, så jag kan dra hem och fixa mig lite! För klockan halv tre ska vi kolla på någonting i gallerian och sedan UKM. När jag skiver vi menar jag, Patrizia och Ebba!

Igår kväll tog jag bara det lungt med min pojkvän, vi har lägenheten hela helgen. Patrizia, Englund och Joakim kom förbi igår också. Så det vart en trevlig kväll!


Grattis - 11 Mars

Idag är det Torsdag och jag har varit hos min storebror hela dagen. För han fyllde nämligen 23år igår. Grattis! Så det är det jag har gjort idag. Jag har så klart vart i skolan också. Men det tar jag för givet att ni förstår. Har nyss fixat klar det sista på min Bok redovisning jag ska ha imorgon på engelska!

Nu ska jag snart grypa ner i sängen och kolla på Criminal minds klockan 21-oo.
Godnatt så hörs vi imorgon!

Härligt väder - 10 Mars

Igår somnade jag vid halv tio, var heeelt död! Så det vart därför inge bloggande för min del. Idag ska jag stor städa mitt rum med skit hög musik. Det är mina planer för dagen,och kolla igenom min mattebok lite, har prov imorgon.

Det är så otroligt härligt väder ute, jag hade min skinnjacka idag. Har inte haft den på ett bra tag. Jätte härligt, verkligen!


7 Mars


Söndag - 7 Mars

Idag är det Söndag, det innebär att det är måndag och skola imorgon! Men jag känner faktiskt för att gå till skolan imorgon. Konstigt nog! Ska snart åka iväg på träning, ska bli riktigt skönt efter allt jag har ätit denna helg! Efter träningen ska jag nog sola en snabbis sen hem och kolla på One tree hill tills jag somnar. Och försöka få bort mina utslag på kinden.


 


.



Mys-kväll - 6 Mars

Just nu ligger jag i min säng och väntar på att mamma ska köra ner mig till natti, jag och Patrizia ska ha mys-kväll hemma hos henne! Det ska bli skönt att bara ta det lugnt idag.

Igår var jag och några andra tjejkompisar på fest hemma hos Carl, det var väl ganska trevligt faktiskt. Det vart tyvärr inga bilder (som vanligt)

Hoppas ni har haft en rolig helg!

Sitter hos Lani-Kae - 3 Mars

Just nu sitter jag hemma hos Lani-kae med henne och Patrizia. Vi ska snart dra iväg till Louice, jag vet inte riktigt vad vi ska göra där men det visar väl sig helt enkelt. Hoppas eran lill-lördag blir kul (haha)


Patrizia - 3 Mars

Sitter och väntar på att Patrizia och hennes pappa ska komma och hämta mig. Ikväll ska jag vara med Patrizia, Lani-kae skulle nog också vara med. Så troligtvis ska vi hem till Kevin ikväll och softa lite! Jag är verkligen inte på humör att skriva någonting. Hörs nog ikväll!


Just nu ska jag bara leva för ikväll!

Helt slut - 2 Mars


Jag är helt slut efter att ha badat en hel dag, men det var kul iallafall! Mamma tog lite bilder när vi badade så det kommer kanske in några imorgon. Just nu sitter jag och Dennis vid varsin dator hemma hos Dennis. Båda är helt slut så vi bestämde oss för att bara ta det lugnt. Vi ska snart ut på en lång promenad! Pussss

Örebro - 1 Mars

Just nu ligger jag i en skön och ny bäddad säng, love it! Frida Fagerström åkte hem för ett tag sen. Jag tänkte gå och lägga mig i tid idag bara för jag ska upp sju imorgon och åka till Örebro och bada med min pojkvän! Finns inte så jätte mycket att säga förutom att jag sitter och nyser, vill inte inte bli sjuk (haha).



1 Mars

Hehe, jag glömde kameran hemma igår. Det var nästan ingen alls som tog några kort. Anyway, det var iallafall en jätte rolig kväll. Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Frida Wästling ska komma hit, jag har dock ingen aning om vad vi ska göra. Jag känner faktiskt bara för att ta det lugnt ikväll.

Hoppas ni har haft en rolig helg!

RSS 2.0