30 november


I can not put into words how much i hate you

Sophia Somajo


30 november

Sitter i soffan just nu och äter en jätte god apelsin. Då menar jag verkligen jätte god också! Idag är det måndag, det menas med att det är ny vecka och nya tag. Bara kämpa på helt enkelt. Var i skolan som vanligt, slutade vid halv fyra. Väldigt lång och seg dag. Skönt att ha den överstökad! Vid halv sex kommer Frida Fagerström till mig. Vi ska åka till Ica och handla lite. Jag vet att jag ska köpa en chokladkalender iallafall! Jag älskar att öppna en varje dag och veta att man kommer närmare julen för varje lucka man öppnar.

Igår var det Söndag. Det innebär plugg dag för mig. Jag satt nästan hela dagen och skrev en faktauppsatts om första världskriget. Känns rikigt skönt att ha det gjort. Jag gjorde faktiskt inte så mycket mer på den Söndagen. Skriver nog lite innan jag kryper ner i sängen ikväll. Puss



28 november

Igår kollade jag på hockey med Isabelle, Elin, Mathilda och John! Matchen var slut vid tio. Då åkte jag och Dennis hem och kollade på utröstningen i idol. Synda bara att man missade när dom sjung. Jag tycker iallafall att Tove ska vinna hela idol. Hon är så jävla grym!

Snart ska jag och mamma åka ner på stan och små handla lite nagellack och smink! Ikväll ska jag mamma, pappa och Dennis bort till Gölja! Ha en trevlig kväll!

Tråkig inlägg men finns inte så mycket att skriva om just nu..



Massor med pyssel

Har precis gjort blonda slingor på min storebror Robin. Han håller på att sköljer ut det nu. Medans färgen satt i filade jag mammas naglar och förstärkte dom! Så nu är både Robin och mamma nöjd, det känns skönt! Ikväll ska jag kolla på hockey med Frida Fagerström. Vi skulle nog ta en promenad efter matchen ner till natti och köpa godis eller något sådant! Det är så skönt med helg. Det är så härligt att tänka att det snart är julafton!

Justja!! Jag måste fråga om det är någon som har lust att ge några tips på bra silikondroppar. Jag har haft silikondroppar förut med då har jag haft Loreal liss control, och dom tycker jag inte är så jätte bra. Det skulle vara jätte snällt om ni gav lite tips. Ha en trevlig kväll!



fashionnnn


26 november

Just ni sitter jag i soffan och vilar lite, har nyss plockad undan i huset. Idag är det torsdag det innebär att det snart är helg. Skönt! Idag har jag varit i skolan, lång dag med den är ändå helt okej. Efter skolan gick jag och Patrizia ner på stan. Först solade vi sen kollade vi lite på stan. Hon köpte ett nytt skärp och jag köpte en ny sminkväska. Så jag har rensat allt mitt smink och lagt ner det jag använder i min nya fina sminkväska!

Snart kommer Dennis mamma och hämtar mig, så jag blir kvar hos honom hela natten! Så jag säger godnatt nu. Godnatt och sov gott!

Stina Svensson!

Jag och Stina kom nyss hem från stan. Vi fika på Johanssons sen gick vi runt och kollade lite i affärer. Jag har hittat jätte mycket saker som jag vill ha i jul klapp. Men man kan ju inte få allt man vill ha! Men man kan iallafall skriva ner det på sin önskelista! Just nu ligger vi i hennes sköna säng och tar en massa fula bilder på hennes photo booth. Jag har lovat hennes mamma att vi ska dammsuga, se det måste vi göra innan jag åker hem och pluggar. Take care!





22 november

Det har varit en lugn och skön helg för mig. Kände verkligen bara för att ta det lugnt den här helgen! I fredags var jag med Dennis vi lagade tacos, kolla på idol och åt chips! Vi gjorde inte så mycket mer, vi var helt enkelt bara hemma och tog det lugnt. Klockan tio lördags var jag och mamma i Västerås och shoppade. Vi var hemma vid tre, då åkte jag ner och solade. På kvällen fick jag besök av Frida Fagerström. Vi tog det också bara lugn, kollade på heartbreakers och pysslade. Idag har jag varit borta med Dennis familj någonstans kom tyvärr inte ihåg vad det hette. Glömsk! Hoppas ni har haft en mysig helg.

Mobilbild




Ni får ursäkta mobilbilden, men kameran la av! Jag fick städ hjälp av Frida Fagerström. Vi rensade min garderob och städa mitt rum. Mysigt!


Pysseldag

Idag är jag hemma från skolan. Det beror på att jag vaknade och hade jätte ont i magen. Men nu känns det mycket bättre. Så idag ska jag bara pyssla! Ska tvätta, städa,ha ansiktsmask, måla naglarna,ha hårinpackning,plugga och ikväll blir det träning i Heby igen! Gud vilken skön dag det här kommer bli. Känner att jag kommer somna riktigt skönt ikväll. Imorgon får jag träffa Dennis också vi ska ha en mys dag hemma. Köpa godis och kolla på idol.


ångest

Är hur trött och sliten som helst, så det blir ett kort inlägg. Idag har jag varit i skolan som vanligt. Efter skolan åkte jag, Robin och hans kompis till Västerås för jag skulle spänna tandställningen. hehe. Efter Västerås duschade jag och gjorde mig i ordning för jag mamma och pappa skulle till Uppsala och besöka ett gymnasie som heter Fyrisgymnasiet. Och så klart fick jag ett bra första intryck av skolan, så nu har jag ångest vilket gymnasium som blir mitt första val. Är det någon som har något tips vilken skola som är bäst av Praktiskagymnasiet eller Fyrisgymnasiet?

Träningsdag

Har precis ätit en jätte god tacopaj som min älskade mamma har gjort! Gick i skolan som vanlig idag. Vi hade simning idag på idrotten. Den var skit jobbig kan jag säga er. Sista lektionen var inställd så vår klass fick sluta tio över två. Mycket skönt! Efter skolan åkte jag hem en snabbis lagade lite mat sen kom Frida Wästlings pappa och hämtade mig och körde ner mig till silvervallen. Sen åkte jag till heby och tränade med Sala ff`s damlag. Ska snart ta en varm dusch, sen lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn. Känner att jag har fått mycket träning idag och kommer vakna med träningsverk. Så jag säger godnatt och sovgott!



16 november

Just nu ligger jag i ett ny städat rum med en ny bäddad säng. Plus att jag är ny duschad. Skönt och mysigt! Ska snart ringa Dennis och prata lite. Jag och Frida Fagerström gick fram och tillbaka till lärkan och solade. Sen följde hon med mig in, vi fikade lite och kollade på massa gamla foton! Nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon. Godnatt!



Måndagen avklarad!

Det känns super skönt att måndagen är avklarad! Det är en jobbig dag, för varje lektion vi har är en timme.. Var hemma vid fyra, lagade lite mat och nu satt jag mig här ett tag. Snart ska jag gå ut en promenad och sola med Frida Fagerström. Skönt! Finns inte så mycket att skriva om, men jag skriver nog en snabbis innan jag somnar ikväll skulle jag tro.

15 november

Jag måste göra det bästa för mig själv


Hemma hos Elin




Rolig kväll hos Elin igår! Vi kollade på skräckfilm, åt chips och pratade en massa. Jag och Dennis va hemma hos mig vid halv ett. Idag ska jag ut och gå och kolla på Dennis match. Får se vad som händer efter matchen, jag ska nog hem och läsa ut min bok. Måste göra en bokrecension på boken den här veckan. Så det är nog bäst att jag börjar läsa.



En mindre

Kom nyss hem från Dennis, sitter och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag duscha och fixa mig. Ikväll ska jag hem till Elin med några tjejer vi ska kolla på skräckfilm! Det ska bli mysigt. Kommer säkert in lite bilder och sånt sen.


Fredag den 13:onde

Just nu sitter jag hemma hos Frida Fagerström, vi gör inte så mycket alls. Har fredags mys helt enkelt! Sitter och kollar på idol och pratar. Idag har det varit en jätte skön dag, Dennis mamma körde mig till skolan vid halv nio. Jag va på två lektioner sen fick jag sluta för jag va klar med det man skulle vara. Men det jobbigaste var att jag fick sitta och vänta på Frida Wästling för hon skulle med hem till mig. Jag skulle färga håret på henne, det vart kanon bra! Jag blir kvar hos Frida hela kvällen, mamma  kommer och hämtar mig vid tolv och kör ut mig till min babe Dennis!

Torsdag

Igår kväll skrev jag att jag skulle besöka praktiska gymnasiet, jag tycker det verkar vara en suverän skola! Så jag kommer söka till den, jag ska alltså bli frisör. Läraren verkar vara trevlig också. Det ända som var lite dålig var att man klipper och pluggar i två olika byggnader. Men man vänjer sig säkert.

Jag har varit hemma från skolan idag, är snuvig. Inatt ska jag sova hos Dennis!



börjar bli sjuk

Just nu ligger jag i soffan men daton i knät. Är hur snorig som helst, usch säger jag bara. Hur som helst så har jag varit i skolan idag som vanligt. Efter skolan åkte jag hem till Patrizia! Vi fastnade vid deras köksbord i två timmar kanske, pratade och skrattade. Hon är en mycket bra tjej! Vi gjorde ingenting speciellt idag, vi kollade på en sån jävla läskig film, herregud säger jag bara. Kommer tyvärr inte ihåg va den heter. Det är nog den läskigaste filmen jag någonsin har sätt.

Imorgon ska jag besöka min skola som jag troligt vis kommer börja i efter jag har gått ut nian. Jag ska besöka praktiska gymnasiet i västerås, jag hoppas verkligen att jag kommer få ett bra första intryck!

That`s how we do, do it hot!

Klockan är 12.56 och jag har är hemma medans alla andra är i skolan, det känns rätt skönt faktiskt! Men egentligen kunde jag vara hemma 10.00 men valde att stanna i skolan och jobba lite så man ligger före. Det är alltid skönt att ligga före! Den här veckan har vi prao, eller vet inte riktigt om man kan kalla det för prao. Men det ska bli roligt iallafall tycker jag. Vi ska bara sitta hela veckan och prata om frågor som vi frågade interflora idag.

Idag skulle jag ha varit med frida egentligen, men hon är tyvärr sjuk. Så jag åker nog ut till Dennis sen när han kommer hem.



Födelsedags fest hemma hos ella



Seg skoldag

Nu var det verkligen jätte länge sen jag bloggade, men jag bloggar bara när jag känner för det. Och som ni har märkt så är inte det så ofta!

Kom nyss hem från skolan, riktigt lång och seg har dagen i skolan varit. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är huuur hungrig som helst.. Idag ska jag vara med Frida Fagerström, vi ska bara vara hemma hos mig och pyssla och tagga för morgon dagen, riktigt skönt ska det bli!

jag instämmer helt i denna reklamfilm, tycker hårsprayet är jätte bra!


jag tror inte jag vågar ta svininfluensa vaccin


Ansiktsmask

Just nu sitter jag med ansiktsmask, kom hem från träningen för en halv timme sen ungefär.
Min dag idag började med skola. TVÅ lektioner var inställda idag så hade tre timmars rast. Mycket skönt! Under tiden åkte jag och Patrizia hem till henne och tog det lungt. Ikväll ska jag bara plugga och ta hand om mig själv. Ska nog åka och sola om jag orkar också!

Igår bloggade jag ingenting, men jag var iallafall i skolan. Det var första dagen i skolan sen 12 dagar sen. Hur segt som helst att vara tillbaka till skolan igen. Menmen det är bara att kämpa på. Efter skolan umgicks jag med Frida Wästling, var väldigt trevligt att träffa henne. Hon åkte hem vid sju då pluggade jag i några timmar sen gick jag och la mig.

PEACE

Beyonce


Grattis till Frida Fagerström!

Lördags kvällen var klockren, jag Millan, Julia och Stina var hemma hos Stina och softade.
Jag och Dennis var hemma hos mig vid halv två. Mer behöver jag inte berätta om den där kvällen :-)

Idag vaknade jag och Dennis vid 11.50 av att hans mamma ringde, då var det bara att stiga upp. Han ska snart åka hem och då ska jag hem till Stina och kolla på film med henne Millan och Julia!Sista dagen på lovet idag och det suger, men mitt lov har varit jätte bra iallafall!

Grattis till min kära vän Frida Fagerström som fyller 16 år idag!






RSS 2.0