Memories - 19 April

Den här helgen har varit riktigt rolig, har hänt en hel del bara saker! Man kan säga att hela den här heljen har gått till att vara med mina favorit-tjejer. Just nu sitter jag i min säng och inte gör någonting specillt alls. Är fortfarande så sliten.

Idag gick vi tillbaka ett av natinoella proven i matten, vart jätte nöjd!



Fuck yes tomorrow is friday


13 April - Träning

Kom precis hem från låång promenad med Stina och Frida. Vi stannade och solade på vägen också. Idag har min dag gått åt att träna och gå promenad. Så jag kommer somna riktigt gott ikväll känner jag. Var hos tandläkaren också, börjar närma sig sluten på "tandställningsresan" nu vilket är riktigt skönt. Nu tänka jag somna i tid så jag är pigg i och glad imorgon.





"Döm aldrig någon innan du själv gått 10 mil i hennes mockasiner "




12 April - Tro och tvivel

Sitter i min säng och är klar fixad för skolan, jag lyckas alltid gå upp tidigare så jag får tid över! Idag är det måndag, och måndagar är den jobbigaste dagen på hela veckan. Idag ska jag bara kollla på One tree hill hela dagen. Får se om jag får sällskap.

Igår var jag med Stina, vi låg på hennes baksida och solade. Hur skönt som helst. Efter solningen grillade vi, efter det tog vi en långpromenad och sedan gick vi hem till Kevin. Jag var väl hemma vid halv elva.
 Hoppas ni har haft ett skönt lov.


4 April - Sliteeen

Nu börjar jag känna av att jag är väldigt sliten efter allt festande, så idag blir det bara till att dega hemma hos Tom med några dudes. Igår var vi också hos Tom, börjar bli en vana att vara hos honom nu. Menmen, kul har vi iallafall!

Har tröttnat på att blogga, men jag slänger in lite inlägg då och då.

PEACE


2 April - Fredag

Sitter hemma hos Patrizia, vi har nyss ätit påsk-middag med hennes familj! Vi ska snart åka in till Tom. Jag blir kvar hos Patrizia inatt också. Hoppas ni får en rolig kväll!

XOXO


Frisör - 1 April

Sitter i min säng och väntar på att maten ska bli klart. Har nyss färgat håret på Frida Wästling. Idag har jag varit i skolan som vanlig sen packat kassar, huuuur tråkigt som helst! Anyway ville bara säga att jag kom in på frisör linjen, är verkligen super duper glad. Så på lovet ska det firas riktigt ordentligt!

Som ni har märkt har jag inte bloggat på länge, men jag tar livet före bloggen!

RSS 2.0