.

Att ett såndan stor betydelse, kan ha blivit så liten!


"30 Augusti - inte så mysigt väder "

Kom precis till Dennis, hoppade av här i kila. Skoldagen har varit riktigt rolig idag, hade första frisörlektionen idag.Känns jätte bra, och min klass är super bra. Idag blir jag nog hos dennis, ska hem och plugga lite senare. Förstår ingenting av det jag läser i den där boken. Menmen, jag måste väl läsa så att jag kan det lite åtminstonde.

Frida Olsson

"26 Augusti - hundralappar fattigare"

Började i skolan klockan nio imorse, otroligt skönt! Sen vart jag ännu mer fattigare på hundralappar, köpte nämligen mer kläder. Kom hem för en timme sen, har städat rummet och nu tänkte jag sova ett tag innan jag ska iväg och träna. Ikväll ska jag inte göra någonting alls, bara plugga och sova tidigt. Är verkligen helt slut i hela kroppen!

Frida Olsson


" 25 Augusti - Västerås town"

Sitter hemma hos min fina vän Patrizia, har precis färgat håret på henne. Vart kanon bra! Har varit i skolan idag, tills tjugo i tolv. Efter en kort och skön dag i skolan spenderade jag och Patrizia några timmar på stan och vart några hundralappar fattigare. Efter Västerås så svängde vi förbi mig och drack varm oboy, eftersom vi gick hem till mig i spööööregnet. Blir irriterad bara jag tänker tänken på att vi gick när det öste ner med regn!

Nu har ju faktsikt skolan börjat, och jag trivs bra på Carlforsska. Fått några nya härliga tjejkompisar. Hela min klass består av tjejer. Lite mysigt faktiskt.


Frida Olsson




"22 Augusti - party like a rockstar"


RSS 2.0