8 december


 

8 december

Jag har tänkt att ta en paus från bloggen. För just nu känner jag aldrig för att skriva då menar jag aldrig plus att det nästan aldrig händer någonting speciellt. Men jag kommer säkert komma igång att blogga vid jul igen. Kan hända att jag lägger ut bilder ibland med jag tänker inte blogga. Ha det så bra så hörs vi

7 december

Just so you know
This feeling's taking control of me
This emptiness is killing me
And I can't help it




7 december

Idag känner jag mig ällmänt grinig och tom. Så fort jag kollar någonstans så fastnar jag med blicken och bara sitter och stirrar. Jag hatar verkligen såna här dagar, önskar att dom inte fanns! Jag funderar på att lägga mig i sängen och bara tänka igenom allting som gör att jag fastnar med blicken. Sen tänkte jag nog plugga lite.

6 december

sdmfodigjråeuoghbnvåo så känner jag just nu
Godnatt!


Dålig uppdatering från min sida

Jag har inte bloggat sen i Torsdag eller när det nu var. Det beror på att jag har haft fullt upp och inte har sovit hemma sen igår. Men jag tänkte skriva av mig lite nu.

I Torsdags var jag i skolan som vanligt, lång och tråkig dag. Efter skolan åt jag och Patrizia på stan. Jag kom hem vid sex. Då åkte jag ut till Dennis och vart kvar där hela natten. Mys!

I Fredags vaknade jag upp hos Dennis, jag tog bussen in till stan klockan 08.37. Sen var jag i skolan och slet som vanligt. Hade en redovisning som gick helt okej också! Efter skolan tog jag och Patrizia 15.05 bussen ut till henne. Vi skulle ha sleepover-night hemma hos Patrizia med massa god mat och chips. Vi fick sällskap av två andra människor också! Vi somnade vid halv fem och vaknade tio. Det kändes inte så bra kan jag lova.

I Lördgas vaknade jag upp hos Patrizia, vi softade bara hela morgonen för alla var så jääävla trötta. Dom två andra människorna åkte hem vid två. Då gick jag och duschade sen var det bara att fixa sig för jag, Dennis och min familj skulle hem till mormor och morfar och äta god mat. Men jag kan säga att jag var på dåligt humör och somnade framför TV:en det kändes inte så bra. Efter mormor åkte vi till ICA och hyrde två filmer.

Idag är det Söndag det innebär plugg-dag-hela-dagen för mig. Men jag ska nog träna idag också.

Hoppas ni har haft en rolig helg, för det har jag haft!


 


2 december


2 december

Kort och skön dag idag, väldigt skönt! Har bara haft två lektioner idag för att jag och Patrizia är elevrådsrepresentanter så vi var nere på stan och köpte lite spel och lite andra saker. Efter skolan gick jag och Patrizia ner på stan och käkade på Mercato. Kom nyss hem och är helt slut. Funderar på att lägga mig och kolla på en film och läsa lite. Får lite besök av min kära pojkvän ikväll också, mys!



1 december

Har precis kommit hem, det har varit en sådan stressig dag så jag har inte hunnit skriva någonting idag. Men tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag ska göra iordning mig för sängen.

Skolan som vanligt idag, imorgon är det onsdag! Enligt mig är det snart helg. Men iallfall så tränade jag efter skolan. Sen var det bara att skynda sig hem för att duscha en snabbis sen åka ner och kolla på Luftslottet som sprängdes. Den sista filmen i millenniumtrilogin. Jag tycker dom tre filmerna har varit jättebra faktiskt! Nu ska jag gå och göra i ordning mig för sängen. Godnatt och sov gott! ♥


RSS 2.0