Fredagen och Lördagen

Igår vart det inte alls något bloggande, varför vet jag faktiskt inte!
Igår gjorde jag ingenting speciellt, var bara hemma hos Dennis och kollade på idol med hanns familj med chips och dipp!

Klockan elva i morse åkte jag mamma och Dennis till Västerås. Vi shoppade lite och gick på ikea en sväng. Jag tycker ikea är en jätte bra affär. Vi har precis kommit hem, vi ska äta en snabbis sen ska vi till farmors grav och tända ett ljus. Efter det ska jag vara med Stina. Blir nog kvar hemma hos henne inatt! Så vi hörs imorgon.
Ha en bra kväll allesammans!



peace


En dag med Dennis

Just nu sitter jag och Dennis och kollar på tv. Jag har nyss plockat undan lite i huset och tvätta.
Finns inte så jätte mycket att kolla på så jag satt mig vid daton en snabbis!

Idag har jag och Dennis ätit hos hans mormor och morfar. Efter det så tog vi oss hem till mig, vi var hos mig ett tag sedan tog vi en långpromenad ner till stan och solade. Skönt! När vi kom in igen så gjorde vi toast sen har vi bara suttit och kollat på tv.

Jag älskar Dennis han är en super bra kille!



Nyvaken

Nu är jag vaken! Ska snart städa mitt rum duscha sen fixa mig.
Har verkligen sovit hur skönt som helst inatt. Idag ska jag vara med Dennis. Vi ska ner på stan och sen ska vi äta middag hos hans mormor och morfar. Vi får se vad jag och Dennis hittar på ikväll. Båda är sugna på att göra någonting. Så något roligt blir det säker!

Melissa Horn


Godnatt

Jag funder faktiskt på att gå och lägga mig är så fruktansvärt trött. Inatt kommer jag få sova själv :-(
Dennis ska sova hos Philip, menmen kommer säkert fastna här vid daton i ca två timmar. Imorgon bitti när jag vaknar ska jag sätta igång och plugga igen. Känner att jag vill bli klar med allt innan helgen.



plugga plugga plugga

Jag blir tokig(!!) Jag har suttit och gjort en musikläxa i två timmar men är ändå inte klar än, jag har bestämt mig att jag ska vara klar med den innan jag somnar ikväll det är ett måste.. Vill få bra betyg på den så jag kommer in på den linjen jag vill. Vi har fått ganska mycket läxor som ska vara klara till nästa vecka. Har gjort en läxa så nu är det två kvar. 

Jag har inga planer för kvällen, tänkte bara vara hemma och ta det lugnt. Kolla på tv plugga och umgås med familjen. Är inte alls sugen på att göra någonting ikväll.



23.42

just nu är det jag (FridaMariaWästling) som är inne på fridas blogg. det är jag som är hackern! hahah nej skoja. jag hjälper henne bara fixa lite här på bloggen. det går åt helvete, men ska försöka lösa det! så länge tänkte jag bara skriva ett litet inlägg åt min käre vän.. kommer nog inte bli bra, dåligt, fint eller fult. men det är bara rakt ifrån hjärtat helt enkelt :) 

första gången jag träffade dig frida tyckte jag verkligen om dig från första gången. du var en sån person som var lätt att prata och skratta med, superhärlig alltså! efter vi var första gången gick det ungefär ett år innan vi umgicks igen. haha, så misslyckade människor! men ingenting hade ändrats, du var fortfarande rolig att umgås med, fortfarande lika pratglad och du hade fortfarande ditt härliga garv. du är verkligen en person som skiljer sig lite från mängden i mina ögon, och det jag tycker är så bra med dig är att jag vet att jag kan berätta allt för dig. ingenting är för pinsamt, tråkigt, hemligt eller barnsligt. du är dig själv helt enkelt, och det är lätt att vara sig själv med en människa som du. jag kommer ihåg i vintras, vi skulle cykla till ica och köpa hårfärg. du var rädd att ramla på cykeln eftersom det var så halt, men jag cyklade på som fan och struntade i att lyssna på dig. TILLS jag helt plötsligt låg där på backen. hahaha! och när vi nästan blev påkörda av en bil, när vi klättrade upp på månsantaket men inte kom ner, när vi gick och tog kort på dig och hästarna vid sorf (!!!) alla gånger vi suttit och pratat om allt & ingenting. man måste inte hitta på något att göra hela tiden, och det är otroligt skönt. jag vet att du alltid står vid min sida, genom medvind och motvind, och jag kommer lika så alltid stå där breve dig. du är en vän som jag uppskattar mer än mest, och jag älskar dig. i alla lägen, vilka beslut du än tar, och var du än befinner dig. ♥ / f

Frågor och svar

Dagens humör: Rätt seg, sov 5 timmar inatt
Dagens borde: en himla massa grejer plugga plugga plugga
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: Ett par jeans och Dennis stora t-shirt
Dagens planer: SOVA
Dagens materiella vill ha: Coca-cola!!!!!
Dagens längtan: En shopping runda med mamma
Dagens fundering: Ingenting alls hehe
Dagens beroende: hm.. ingen aning
Dagens tråkigaste: Att bajsa
Dagens personer: Stina, Patrizia, Isabelle och Dennis
Dagens roliga: hahaha en sak som Isabelle sa
Dagens låt: Dancing the whole way home- Miss lii

091027

Just nu sitter jag och Dennis vid två olika datorer och gör ingenting, skit skönt för båda är slitna idag!
Jag blir kvar här inatt också.

ciaoo


091027

Den här natten har jag spenderat hemma hos Stina! Isabelle och Patrizia sov också kvar. Vi hyrde två filmer ena filmen var en skräckfilm och den andra var en tjejfilm. "skräckfilmen" hette The strangers inte alls läskig. När filmen var slut tog vi en lång promenad, runt sala silverstaden. hehe! 
Just nu sitter vi bara och degar, alla är helt trötta. Jag och min käre vän Stina ska snart ta och plocka undan i hennes rum, sendan ska vi ta en promenad och sola. Ska bli otroligt skönt

Vill ha värme och sol!

Vill ha sol och värme!

091026

Igår hann jag nästan inte skriva någonting alls, menmen håret vart kanon bra iallafall. Är supernöjd!
När jag kom hem från frisören så var jag med min käre vän Frida Fagerström. Vi tog en lång promenad från mig ner till stan solade en snabbis sen gick vi hem till mig och bara umgis, jätte skön dag!

Idag har jag varit med Dennis ett tag, nu ska jag åka till Stina och vara med henne, Patrizia och Isabelle! Hör av mig ikväll va vi ska göra.

ciaoo


091025

Kom precis hem från dennis. Nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka, tar jätte lång tid!
Klockan ett ska jag vara hos frisören, efter längtat som tusan. Ska färga håret och klippa mig men har ingenaning om hur jag ska klippa mig, blir säkert bra när det är klart.

ciaoo


091024

Dagen började när jag vaknade, klockan var så mycket som 10.45!
Jag har hunnit gjort jätte mycket idag, men orkar tyvärr inte skriva just nu.Skriver nog lite ikväll innan jag somnar.
Måste gå ut och vara lite social nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0