Hos Patrizia- 29 Januari

Just nu sitter jag hemma hos min vän Patrizia! Vi har nyss städat lite också. Får pengar av hennes pappa, skitvärt.
Ikväll ska vi in till Lani-kae och umgås. Vi ska säkert fortsätta någonstans efter. Finns inte så jätte mycket att säga.
Ha en rolig kväll!

28 Januari

Kom precis hem från Lärkan och har solat! Det var riktigt skönt, har inte sola på ett bra tag. Nu börjar det dra sig mot en helg. Fy tusan va skönt. Idag har jag inte tänkt  att göra någonting alls, ska bara vara hemma och och slappa. Eller justja jag måste göra klart min krönika!

Igår vart det inge uppdatering alls. Varför vet jag faktiskt inte. Var i skolan som vanligt, kort och skön dag! Efter skolan gick jag och Patrizia ner på stan och åt en varsin sallad. Sen var jag hemma till klockan nio, efter det åkte jag till Dennis och vart kvar där hela natten.

Jag måste bara berätta att jag har sökt till tre olika gymnasier idag, skönt att ha det gjort!

* Fyris gymnasiet i Uppsala
* Praktiska gymnasiet i Västerås
* Carlforsska i Västerås


Värdelös dag- 26 Januari

Jag kan börja och säga att den här dagen har varit den sämsta på länge. Fast det hände en sak i min dag som gjorde den lite bättre faktiskt. Sluta sent idag, det var en lång och tråkig dag. Efter skolan tränade jag i en och en halvtimme. Mycket skönt faktiskt! Efter träningen åket jag till ICA och köpte mig en god sallad!

Nu ska jag pysa iväg och plugga lite matte, har ett prov imorgon! Skulle egentligen sova hos Dennis inatt, men nej tyvärr det vart aldrig så. Pussss

"I never said i was a angel"

25 Januari


Frida Wästling- 25 Januari

Nu har Frida Wästling precis åkt hem! Vi har inte gjort någonting speciellt, bara kollat på One Tree Hill, pratat och kolla runt lite på datorn. Frida har gjort min bilduppgift som ska vara inlämnad imorgon. Tack så mycket babe!
Anyway, idag slutade jag skolan vid halv fyra. Då gick jag Frida och Patrizia ner på stan och kikade lite. Sen tog jag och Frida en promenad från stan hem till mig, super skönt.

Just nu hade jag bara tänk att slappa och plugga lite när jag ligger i sängen. Provet gick bra idag, men hann inte skriva klart allt så ska fortsätta imorgon!

24 Januari

Min hjärna är helt slut, då menar jag verkligen helt slut! Jag har suttit och pluggat i cirka tre timmar. Känns super skönt att ha pluggat klart och att man ska göra provet imorgon så man aldrig mer behöver tänka på det.
Nu tänkte jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på One tree hill. Det är tråkigt att inte kolla med Dennis, för om jag kollar själv måste jag kolla om med honom sen så vi ligger lika.

Jag hoppas verkligen det går bra för mig på provet imorgon, det förtjänar jag. Eftersom jag har pluggat så himla mycket! Det här blir nog det sista inlägget för idag. Så godnatt!


Pluggplugg- 24 Januari

Idag är det Söndag, det innebär en stor plugg dag för mig! Ska hoppa över träningen för att plugga. Har ett stort SO-prov imorgon. Egentligen skulle vi ha det i Fredags men det var flyttat. Skönt!

Igår var vi på någon fest vid jakobsberg, det var kanske kul faktiskt! Jag hade iallafall skitkul. Glömde tyvärr kameran hemma så jag har inte alls några bilder från igår. Det var jätte mycket trevligt folk där och det dansades en hel del. Är helt hes nu, för vi satt och sjung med till gamla låtar. Jätte trevlig kväll/natt.
Hoppas ni har haft en trevlig helg!


23 Januari

Idag är det lördag, fy tusan vad skönt med helg! Dennis åkte nyss, ska snart hoppa in i duschen sen packa. Ska hem till Patrizia och börja tagga och fixa oss. För ikväll ska det festas. Finns inte så mycket mer att säga om den här dagen. Tror dock att det finns mer imorgon att berätta.

Fredag- Igår var jag med Dennis. Hans föreldrar var här och vi åt hemma gjort pizza. Mycket gott! Dom var kvar här till elva ungefär. När dom åkte hem så la vi oss och kolla på One tree hill.    
Hoppas ni får en rolig Lördag!                                       


21 Januari


20 Januari

Nu är jag hemma efter en kort och skön skola dag! Sitter i soffan med laptopen och kollar lite på Extreme home makeover. Tycker det är sånt häftigt program, men husen blir lite överdrivna. Iallafall, idag ska jag fortsätta plugga som vanligt. Har ett jätte stort SO prov som är viktigt att jag får bra på. Efter jag har pluggat kommer Dennis hit, vi ska nog fortsätta kolla på One tree hill. Just nu är vi på säsong två. Jag tycker det är en sån härligt serie!

Imorgon slutar jag 13.45, men jag har valt att sitta kvar i skolan till 15.45 bara för att jobba klart med min väska. Skulle bli så fruktansvärt skönt att bli klar med den. Den ger min så mycket ångest, så känner att jag bara måste ta tag i den nu!

19 januari


Lovely day- 19 januari

Idag slutade alla på Vallaskolan klockan 11, bara för lärarna skulle på något möte. Så det vart halvdag för oss elever. Min dag kan nog inte bli bättre än va den ska bli! För nu hade jag tänkt att städa lite, sen ta en lång varm dusch efter det ska jag  måla om mina naglar och fräscha till mig lite. Vid fem ska jag nämligen färga håret och klippa mig, egentligen vill jag bara färga håret. Menmen, man måste klippa lite i topparna så håret växer fortare!

Jag stör mig så himla mycket på att vi som går i nian måste ha nationella i kemi,fysik och biologi! Tycker bara det känns så himla onödigt. För jag kommer verkligen inte ihåg saker som jag gjorde i börjar av sjuan. Äh skitsamma. Jag hör av mig sen hur jag blev i håret!


Back to reality again

Nu är det dags för mig att börja blogga igen! Efter en jätte lång "vilopause" har inte bloggat sen i börjar av December. Trodde faktiskt jag skulle börja mycket tidigare, men nu vart det inte så. Jag har aldrig riktigt varit en tjej som har tyckt om att skriva. Men det är så skönt att ha en blogg och få skriva av sig lite då och då när man känner för det. Men det tråkigaste men mig är att jag nästan aldrig känner för att skriva av mig. Men som sagt så sattsar jag inte så stort på bloggen. Tycker bara det är en kul grej att ha!

Jag har hunnit med mycket under jul och nyår, men tänker inte gå in på det för då kommer jag behöva vara uppe hela natten  och skriva! Jag har iallafall haft en jätte mysig julafton och ett jätte roligt nyår, bättre än så kan det nästan inte bli!

Nu är det Januari-
skolan, den vanliga vardagen har kört igång igen. Skönt att få vända tillbaka dygnen tycker jag. Men jag kan redan säga att jag är skoltrött, men jag måste kämpa ändå. För snart är skolan över. Tiden går så fort när man har "kul" hehe. Nej men skolan är ändå rolig på något sätt.

Idag är det Måndag, det innebär nyvecka nya tag! Gick i skolan till kvart över två idag, fick hoppa över en lektion bara för jag skulle till doktorn i Västerås. Det gick väl helt OK. Va hemma vid fem, sen dess har jag bara vilat och plugga! Hela den här veckan kommer gå åt till att plugga för mig. Tråkigt men sant. Har mycket att göra så det kommer inte bli så roliga inlägg kan jag tänka mig.

Sköt om er så hörs vi!




RSS 2.0